Udržitelná gastronomie v praxi? Kavárna Kampus nabízí nejen výběrovou kávu a skvělé občerstvení, ale zároveň usiluje o co nejudržitelnější provoz – ať už jde o kompostování, využívání šetrných čistících prostředků, omezení plýtvání jídlem nebo pestrý sortiment vegetariánských a veganských pokrmů.
V každém gastro podniku denně vznikne několik desítek kil směsného odpadu. Pečlivé třídění a správně nastavené odpadové hospodářství přitom šetří životní prostředí i peníze. Převážná většina nábytku v kavárně proto pochází z druhé ruky nebo z Cirkulární dílny.
Kavárna Kampus otevřela po rekonstrukci v polovině března 2024, tentokrát pod taktovkou samotného Kampusu Hybernská.
Přijďte ochutnat slané i sladké dobroty od rodinného podniku Šťastná koza.
V kavárně najdete také dětský koutek vybavený knížkami a hračkami, ale i mikrovlnnou troubou pro ohřev jídla.
Novinky a každodenní nabídku najdete na našem Instagramu.
Rezervace míst neposkytujeme.