Kampus Hybernská

Sousedský festival se vrací do Kampusu Hybernská

Do Hybernské 4 se po letech vrací sousedská slavnost Zažít město jinak. Přijďte v sobotu 21. 9. 2024 na jedinečnou akci Zažít Kampus jinak, prožijte den v zelené oáze v centru města a poznejte zákoutí, která jste dosud neobjevili.

11.9.2024
Magdaléna Daňková
Sousedský festival se vrací do Kampusu Hybernská

Ať už máte raději naše dvorky, kavárnu, Dílnu nebo vás zajímají sklepy, během slavnosti se budete moci podívat do většiny našich zákoutí. 

Hned ráno začíná v Cirkulárním hubu promítání filmů Slow Cinema, které jsou oslavou zpomalení, tedy letošního ústředního tématu Zažít město jinak. 

V pomalém tempu můžete pokračovat do kavárny na něco dobrého, kde si nejlépe vychutnáte jedinečnou atmosféru našich dvorků. 

Na začátku odpoledne si můžete přijít vyměnit knížky na náš knižní swap, který potrvá i v týdnu od 23. do 27. září. Celé odpoledne se budou konat také dětské dílničky. 

Od čtyř odpoledne se pak budete moci vydat na komentovanou prohlídku Kampusu Hybernská s jeho spoluzakladatelem Janem Bičovským. Otevřeno bude také v redakci revue Prostor a výstavním prostoru Artivist Lab v budově D, kde je k vidění výstava Lê Thị Hoài: Shořet, abych byla / Burn to be.

Podvečer si zájemce mohou vyzkoušet vedenou meditaci za doprovodu Elvy Frouze, spolupracovníka Centra péče o duši UK. Nebo pohybový performance workshop “Nesoulad” v Cirkulární hubu v budově A. Ten je však potřeba rezervovat předem prostřednictvím formuláře.

Celodenní festival zakončí hudební vystoupení Rare Footage (CZ) a Drunken Strings (CZ) na Zadním dvoře. V případě nepříznivého počasí se koncerty uskuteční v E.0 Sále.

Tak přijďte Zažít Kampus jinak!

Galerie

No items found.

Invitations by e-mail

Sign up for our newsletter and get regular updates on events and news from Kampus Hybernská.
Thank you for subscribing to the newsletter.
There was some kind of mistake. Please try again. In case of recurring difficulties, please contact.
By submitting the form, you agree processing of personal data.